Du når oss alltid på telefon: 070-540 75 65!

Referenser

Genom åren har vi på Inge Eriksson Bygg skaffat oss många bra referenser. Referenser som är en trygghet för dig som ny kund att du när du anlitar kommer att samarbeta med ett företag som är tryggt och säkert.

Sedan 1990 har våra kompetenta snickare utfört många reparationer, nybyggnationer och mycket mer. Under vår långa tid inom branschen har såväl vår kundkrets som vår personal vuxit vilket är ett tecken på vårt goda arbete.

När du anlitar oss är du alltid garanterad att arbetet utförs av professionella och kompetenta snickare med kvalitet i alla led.

Som kund hos oss står du alltid i centrum och det är dina önskemål och behov som vi utgår ifrån. Oavsett om du redan har planerat ut och vet exakt hur du vill att din nybyggnation eller reparation ska vara eller om du endast befinner dig i planeringsstadiet är du välkommen till oss.

Vi tar oss an stora som små projekt och ser möjligheter i alla uppdrag som vi får. Hör gärna av dig till oss du också för att se hur vi kan hjälpa dig med ditt boende!

Välkommen till oss på Inge Eriksson Bygg!

Nedan hittar du referenser från såväl utförda som pågående arbeten.